1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. НСЗ приключи успешно проект за усъвършенстване на структурата и насърчаване на организационното развитие

НСЗ приключи успешно проект за усъвършенстване на структурата и насърчаване на организационното развитие

Проектът е финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет“ 2007 – 2013 г.

Национална служба по зърното приключи успешно проект „Усъвършенстване на структурата и насърчаване на организационното развитие на Национална служба по зърното (НСЗ)“, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет“ 2007 – 2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Общата цел на проекта бе оптимизиране на структурата на Националната служба по зърното (НСЗ) за ефективно и ефикасно управление на администрацията. Постигането на тази основна цел стартира с реализирането на две специфични цели - оптимизиране на структурата на администрацията на НСЗ и подобряване на работните процеси за повишаване на ефективността и ефикасността.

В рамките на проекта бяха проведени и две кръгли маси, на които бе дадена възможност на участниците да участват в процеса на обсъждане на резултатите от извършения функционален анализ и направените организационни предложения със заинтересованите страни - представители на всички звена в администрацията. Те спомогнаха за постигане на добри резултати по проекта и повишаване информираността на аудиторията за проекта на Национална служба по зърното.

Резултатите от изпълнението на проекта доведоха до подобряване на работните процеси, което от своя страна ще доведе и до повишаване на ефективността и ефикасността на администрацията. Оптимизирането на структурата на администрацията на НСЗ също ще допринесе за постигане на трайни резултати по проекта.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.