1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Откриват изложението "Селското стопанство и всичко за него"

Откриват изложението "Селското стопанство и всичко за него"

Изложението ще се проведе от 28 август до 1 септември 2012 г. в гр. Добрич

От днес (28 август) до 1 септември 2012 г. в гр. Добрич под патронажа на МЗХ, ще се проведе XX-то Международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него".

Изложението ще бъде открито от Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов от 10:00 часа в спортен комплекс „Простор“, гр. Добрич. Министърът ще участва в традиционната пресконференция по повод откриването на форума от 11:30 часа.

Основен дял сред изложеното отново ще има селскостопанската техника. Ще бъдат представени също семена и торове, лабораторна апаратура, инвентар и оборудване, специализирана литература, препарати за растителна защита, финанси.

Изложението е единственото по рода си в източната част на страната и е второто по големина в България.

Участие в проявата ще вземат 152 фирми и организации от страната и чужбина. Сред тях са традиционни участници, научни институти, като 20% за първи път ще се представят на изложението. Ще участват браншови организации, търговци на товарни и леки автомобили, търговци на земеделска техника и аксесоари към тях /гуми, масла/, специализирана литература и др. Директно ще участват фирми от Австрия, Украйна, Сърбия,Турция.

Повече информация за изложението...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.