1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Как може да се включите ОНЛАЙН в Международния научен симпозиум на ИАИ

Как може да се включите ОНЛАЙН в Международния научен симпозиум на ИАИ

Форумът ще се проведе присъствено и онлайн

Станалият традиционен форум на Института по аграрна икономика тази година е организиран като Международ научен симпозиум в партньорство с Европейската научна мрежа за развитие на селските райони (ERDN). Той ще се състои на 07.11.23 (Hotel Еxpo Sofia, Tsarigradsko Shose Blvd. 149, Sofia, Bulgaria). Официалното откриване е от 9.45 часа.

Форумът ще се проведе присъствено и онлайн. В значимостта на темите, участието на авторитетни български и световни учени от различни страни на Балканите, Европа, САЩ, Китай, актуалността на разискваните предизвикателства пред Селското стопанство – пазари, политики и продоволствена сигурност,  устойчиво развитие, както и развитието на селските райони, са навярно сериозно основание да се включите ОНЛАЙН в пленарните сесии и дискусиите.

ЛИНК за ОНЛАЙН участие в Международния научен симпозиум

Връзка с предишни публикации:

Програма: PROGRAMA BG

PROGRAM: Agenda Symposuim IAE-2023 final (9)

В Уебсайта на ИАИ може да намерите публикувани: електронен вариант на книга с резюметата на докладите от Симпозиума, Програмата (BG, EN) с обобщена информация за сесиите, регистрирания предварителен интерес чрез публикации в специализираните медии.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.