1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Специалистите ще имат безплатен достъп до изложбата „Цветна есен“ в Пловдивския панаир

Специалистите ще имат безплатен достъп до изложбата „Цветна есен“ в Пловдивския панаир

Улеснението се въвежда за първи път

Посетителите специалисти вече ще имат безплатен достъп до изложбата „Цветна есен“ след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив, съобщиха от панаира. Това улеснение се въвежда за първи път, за да даде възможност на заетите в бизнеса с цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари да се запознаят с последните новости в бранша. А ценителите на красотата и домашния уют ще намерят нови идеи и продукти, ще видят уникални гоблени.

Градински центрове ще представят всичко необходимо за вътрешно и външно озеленяване. Изложителите ще предлагат цветя, луковици и семена, овошки, декоративни дървета и храсти, цитрусови растения, аксесоари и оборудване за градинарството, саксии, камъни и фонтани за украса, биоторове. Новост са сухите цветя, за които експерти твърдят, че вече са много търсени, защото с тях може да се правят оригинални аранжировки за декорация на всякакви помещения.

На „Цветна есен 2011“ ще има също трактори, косачки и мелеоративна техника. Специализирани издателства и интернет портали ще предлагат литература и съвети за градинарство, пчеларство и земеделие.

Предварителна регистрация за безплатен достъп могат да направят: собственици на магазини за цветя и семена; вносители, производители и търговци на разсад и аксесоари, на торове и препарати за растителна защита, на продукти за агроаптеки, на поливна техника, на градинско оборудване и мебели; специалисти по ландшафтна архитектура; издатели на специализирана литература, списания и вестници; преподаватели и ученици от профилирани училища; градинари и цветари, включително любители.

„Цветна есен 2011“ ще се проведе от 26 до 30 октомври в Международен панаир Пловдив. С нея ще стартира седмицата на хобито и красотата. На 27 октомври се открива изложението на колекционерите „Булколекто“, а на 28 октомври започват Италианският фестивал на красотата и Панаирът на домашните любимци „Зоо ревю“. Те ще продължат до края на месеца. Международните киноложки изложби за титлите C.A.C. И C.A.C.I.B. са на 29 и 30 октомври.

Входният билет за всички прояви е 2 лева, а за учащи, пенсионери и инвалиди – един лев.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.