1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Времето днес ще е предимно слънчево и почти тихо

Времето днес ще е предимно слънчево и почти тихо

Минималните температури ще са между минус 5° и минус 10°, в отделни райони до минус 12°

Времето днес ще е предимно слънчево и почти тихо. В низините и котловините сутринта ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са между минус 5° и минус 10°, в отделни райони до минус 12°, в София минус 11°. Видимостта ще се подобрява в следобедните часове. В планинските райони ще е предимно слънчево и топло. Максимални температури между 2° и 7°, в София 4°, по Черноморието 5 - 7 градуса.

В сряда над по-голямата част от страната ще е слънчево. На места в низините ще има мъгли или ниска облачност и там температурите ще са по-ниски. Доста по-топло и приятно ще е времето в планините. В четвъртък от запад ще се заоблачава. Над Източна България през по-голямата част от деня ще остане слънчево. Там ще духа до умерен южен вятър и температурите ще се повишат до 9-10°.

През нощта срещу петък в западните райони ще завали сняг. В петък валежите ще обхванат цялата страна, като в Източна България и южните райони ще са от дъжд, в останалата част от страната - от сняг. Още - в прогнозата на синоптиците.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.