1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. “Фермер 2000” си остава лидер

“Фермер 2000” си остава лидер

 

Новите трактори и комбайни “Масей Фергюсън” ще демонстрира на изложението “АГРА 2005” през пролетта в Пловдив фирма “Фермер 2000”. С това ще бъде дадена сериозна заявка за запазване на реализирания дял от 30-процентен дял, който старозагорската фирма реализира на пазара в нашата страна. Това коментира специално за в. “Монт-прес” представителят й по продажбите в Монтана инж. Румен Коларски.

През пролетта ще бъдат демонстрирани трактори в диапазона от 30 конски сили до над 300 к. с., подходящи както за малки семейни ферми, така и за големи арендаторски стопанства. Вече 12 години “Фермер 2000” успешно утвърждава тази техника у нас. Това лято машина от серията 6400 си купи и земеделска кооперация в Лом. Фирмата осигурява отлично сервизно обслужване чрез регионалните си офиси и поддържа в наличност резервни части за повече от 500 000 евро в страната.

Ако до 30 ноември, коментира инж. Коларски, клиент поръча сеялки за точна сеитба, сламопреси и челни товарачи от определен производител, трябва да внесе само 25 процента от цената, а плащането на остатъка трябва да стане до септември 2005 година./mont-press.com

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.