1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Настилка от естествени треви е една от новостите на изложбата „Цветна есен 2011“

Настилка от естествени треви е една от новостите на изложбата „Цветна есен 2011“

Изложението се провежда от 26 до 30 октомври в Международен панаир Пловдив

Настилка от естествени треви е една от новостите на изложбата „Цветна есен 2011“, която се провежда от 26 до 30 октомври в Международен панаир Пловдив. Красива ливада в двора на къщата, вилата или хотела може да се направи за часове с помощта на настилки от различни видове естествени треви. Те са навити  на руло, което бързо се разстила, а растенията са разположени върху специална еластична мрежа, за да пуснат корени в почвата.

Цветя, луковици и семена, овошки, декоративни дървета и храсти, цитрусови растения, аксесоари и оборудване за градинарството, специализирана литература  и керамични саксии може да се намерят  в палата 3 и откритите площи пред нея. По традиция производители и търговци дават отстъпки и бонуси, посочиха от панаира.

Сред новостите на изложбата са и въздушни врати, които не само изолират от студ и жега, но спират насекоми, прах и миризми със специално устройство.

Дизайнерски аранжировки от сухи цветя грабнаха вниманието на посетителите на „Цветна есен“. Те са поставени в оригинални съдове или рамки за окачване на стена. Освен че са красиви,  не събират прах, защото всички детайли са от естествени материали, обясниха изложителите.

Входният билет за „Цветна есен”, както и за още няколко изложби в седмицата на хобитото и красотата, е 2 лева, а за учащи, пенсионери и инвалиди – един лев.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.