1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Над 200 фирми от цял свят ще участват в "Селското стопанство и всичко за него"

Над 200 фирми от цял свят ще участват в "Селското стопанство и всичко за него"

Международното изложение ще се проведе от 30 август до 3 септември 2005 г. в Добрич

От 30 август до 3 септември 2005 г. в гр. Добрич ще се проведе международното специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него", организирано от Добрички Панаир АД.

До момента своето участие са потвърдили над 200 фирми от цялата страна, както и от Италия, Словения, Словакия, Германия, Холандия, Испания, Канада, Беларус, САЩ, Финландия, Русия, Турция, Корея, Швеция, Молдова, Полша, Португалия, Чехия, Австрия, Дания, Франция, Великобритания, Япония, Китай и Израел. Те ще предложат едро- и малогабаритна селскостопанска техника, селскостопански инвентар, машини и съоръжения за животновъдството и преработвателната промишленост, мелиоративни съоръжения, парници и оранжерии, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, сушилни инсталации, семена, препарати за растителна защита и торове, ветеринарно-медицински препарати, животновъдство, хладилна, вентилационна, климатична и отоплителна техника и други.

Посетителите ще могат да установят контакти директно с тях като ги посетят на изложбените им щандове в закритите изложбени площи.

Изложението е разположено на 12 000 квадратни метра в спортен комплекс Простор, от които над 7 300 са заетите изложбени площи. Освен новостите в селскостопанските машини и оборудването, посетителите ще имат възможност да разгледат изложбата на елитни животни – кокошки, зайци, овце, прасета и коне, организирана със съдействието на Министерството на земеделието и горите и животновъдни асоциации. 

Повече информация за изложението и за условията за участие в него ще намерите тук.

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.