1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Приключи 20-то юбилейно изложение „Борса за семена и посадъчен материал“ в Добрич

Приключи 20-то юбилейно изложение „Борса за семена и посадъчен материал“ в Добрич

С какво беше атрактивно за посетителите си изданието

Над 57 фирми от страната и чужбина представиха  нова и традиционна селекция семена и посадъчен материал, торове, специализирана литература, земеделска техника 20-то юбилейно изложение „Борса за семена и посадъчен материал“ в Добрич.  

През иминалата седмица в анкетата на портала Agro.bg зададохме въпроса: “ Представлява ли интерес за вас предстоящата Борса за семена и посадъчен материал в Добрич ? “

Отговорите са ясно разграничени в две основни групи – 42% са заинтригувани, поради участието на  водещи семенарски компании. Други 42% не проявяват интерес, защото смятат, че Добрички панаир АД не се представя като гъвкав и иновативен организатор.

Останалите 17 % са на мнение, че тазгодишното издание обещава да е атрактивно за земеделските производители, а то беше наистина такова.

Бяха раздадени множество призове на водещите компании производителки на семена и посадъчен материал, за различни нови хибриди, технологии и иновации.

Агромедия Груп ЕООД е също  сред наградените. Медийната група, чиито продукти са предаванията Агрофорум и Агромаркет, интернет портала Агро БГ, списание АгроКомпас и Агро ТВ беше отличена с грамота в качеството й на първата и най-голяма медийна компания у нас в областта на селското стопанство.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.