1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Амитица с награда от Агра 2022

Амитица с награда от Агра 2022

Биологични средства и технологии за растителна защита

Амитица за пореден път заслужи вниманието на посетителите на Международното селскостопанско изложение Агра 2022. Фирмата си тръгна и с награда - Лауреат „Био фактор“- 2022 г., връчена от ВУАРР.

„Виждаме как съзнанието на хората постепенно се променя, как вече хората се обръщат към щадящите средства - микробиологични торове, биологични фунгициди и инсектициди, коментира управителят и създател на фирма Амитица Здравка Смиленова.

Амитица през годините се наложи устойчиво на пазара. В портфолиото й присъстват продукти за биологична борба с болести и неприятели и иновативни подходи за подхранване на културите.

В богатия асортимент на компанията могат да бъдат открити инсектициди, фунгициди, акарициди, нематоциди, торове, биоагенти. И още: бомбуси, феромонови уловки и всички консумативи нужни на земеделците.

Амитица

На щанда на компанията по време на панаира в Пловдив Амитица представи новите си биологични торове и препарати за растителна защита.  

От близо две години Амитица работи усилено в посока проектиране и създаване на интензивни овощни градини, разработване на технологични карти и обезпечаване с посадъчен материал, прави почвени анализи и индивидуални програми за хранене на растенията.

Продуктите на Амитица нямат карантинен срок и остатъчни количества.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.