1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Лебозол: Стремим се към иновация, устойчивост, компетентност и удовлетворение на клиента

Лебозол: Стремим се към иновация, устойчивост, компетентност и удовлетворение на клиента

Компанията е с авангардна роля в областта на листното торене

Лебозол®

Фирмена философия

Какво стои зад корпоративната философия на Лебозол®? Кое формира основата на работата ни и нашето съществуване? Какво олицетворява нашата култура, визия и стратегия за фирмата?

Отговорът не може лесно да се обобщи в няколко думи, трябва да погледнем върху цялостната картина и малко по-отдалеч. Понеже нашата страст е земеделието, естествено е да започнем от него, тъй като чрез него стартира дейността ни. Земеделието непрекъснато се променя. Теми като устойчивост и климатични изменения неспирно създават нови предизвикателства. За Лебозол® тези промени винаги са нови шансове.

С креативност се оптимизират съществуващите решения и се търсят нови пътища – за да предоставим на земеделската практика иновативни и още по-ефикасни продукти, които в съзвучие с естествените процеси да създават добавена стойност.

Доверието на нашите клиенти, близостта ни до практиката и нашата идентичност са важни елементи на фирмената ни култура и по този начин и на корпоративната ни философия.

Това обаче е само част от цялото. През годините вложихме характер и упоритост в надграждането ни като фирма. Ще продължим да използваме този опит и в бъдеще. Естествено е пред нас самите да стоят въпроси: Кои сме ние? Какво правим? Защо сме тук и къде искаме да стигнем? Само така ние успяваме да приложим на практика фирмената ни философия и да се развиваме заедно като екип. Горд съм и се радвам за непрестанната страст, с която вършим нашата работа, така че всеки ден да правим нещата още по-добре.

Изказвам сърдечна благодарност към всички, които през годините работеха с нас за това.

Рене Вердаасдонк, управител

 

Lebosol-uprawitel

Рене Вердаасдонк, управител

Лебозол®

Нашите силни страни

Кои сме ние?

Позиционирани в Германия, ние сме средно голямо предприятие, управлявано от собственика, което повече от 30 години е специализирано в производството и продажбата на течни торове. С гъвкаво производство на качествени продукти, една част регистрирани за биосегмента, и компетентна консултация ние изградихме дълготрайни отношения с клиентите и завоювахме авангардна роля в областта на листното торене.

Какво правим ние?

Нашият профил е производството на течни торове и специални продукти за земеделието, градинарството и специфични култури. Нашето висококачествено продуктово портфолио и ориентираните към клиента услуги са предназначени за стопанства с полевъдство, овощарство, градинарство, лозарство и зеленчукопроизводство, както и за такива със специфични култури като хмел, тютюн, коледни дръвчета и декоративни растения. Чрез продуктовото развитие и отличното продуктово качество предлагаме съобразени с конкретни потребности решения, които излизат и се прилагат извън границите на Европа. 

Опитност

Ние притежаваме експертизата в производството, разработването и изследването на листни торове повече от три десетилетия.

Консултация & Обслужване

Нашите консултанти на терен предоставят винаги комплексно решение в областта на храненето на растенията, както на място, така и онлайн, и по телефона.

Иновативност & Изследване

Модерно опитно дело с развойна и изследователска дейност в собствена лаборатория, в съчетание с регулярни опити на полето.

Глобалност

Ние обслужваме пазари по целия свят (> 53 страни) и имаме дъщерни дружества в шест страни.

Доставки & Производство

Тесните връзки с нашите доставчици и нашето собствено складово стопанство винаги гарантират наличност на продукти „Произведени в Германия“.

Семейно предприятие

Ние сме типичен, среден по размер и управляван от собственика семеен бизнес с приятелска работна атмосфера и неформално общуване между членовете на екипа ни.

Устойчивост

При осигуряване на суровини, производство, при потреблението на енергия и вода, както и при логистиката важна роля за нас играе устойчивостта.

Качество

Нашите продукти са познати с високата си ефективност, безупречна смесимост и поносимост от растенията, доказани от многобройни независими изпитания.

Лебозол®

Нашата мисия

Какво стои в основата й?

Ние разчитаме на качество, надеждност, сигурност и гъвкавост. Тези фундаменти са основа на работата ни още от разработката и производството на продуктите, през контрола на качеството до самото приложение. Целият този спектър е съпроводен с пълен сервиз от наша страна. Към това естествено се причислява оптималната консултация на нашите клиенти с оглед избора на правилен продукт, прецизно дозиране и съобразено с нуждите приложение.

Към какво се стремим?

Към авангардна роля в значими за нас дейности като иновация, устойчивост, компетентност и удовлетворение на клиента. Ясно осъзнаваме дълга си към обществото като цяло и в частност към селското стопанство, както и към следващите поколения и затова продължаваме да допринасяме за дългосрочната бъдеща сигурност, в съзвучие с икономическите, екологични и социални аспекти.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.