1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Защо земеделски производители се довериха, избраха и препоръчаха Лев Инс?

Защо земеделски производители се довериха, избраха и препоръчаха Лев Инс?

Производители от цялата страна препоръчват на свои колеги да застраховат продукцията си в ЗК „Лев Инс” АД. Основното предимство на компанията е коректното отношение към клиента. Добрите финансови условия, вниманието към детайла, независимо от обема на площите, които обработват, както и прозрачност и коректност, са сред причините заради които земеделските производители избират да се доверят на лидерът в застраховането на селскостопански култури Лев Инс.

zastrahovane-lev-ins

Ето какво споделят за АгроБГ земеделци, работещи със ЗК „Лев Инс” АД:

Леонид Гьонев – Председател на кооперация

„От 2016 застраховам в Лев Инс и оттогава насам работим добре. Няколко години нямаше щети, нямаше градушки, но миналата година – юли месец имаше градушка, с голям фронт и нанесе поражения на пшеницата и слънчогледа и тогава за първи път получихме обезщетение от компанията и разбрахме, че е имало смисъл да се застраховаме точно при тях. Доволни сме и се убедихме колко е важно да сме застраховани.”

Джемил Хаджиюсеинов – Земеделски производител и преработвател

„Лев Инс са добра компания. Честни са, коректни са. Ако продължаваме и занапред да се занимаваме със земеделие, ще продължим да застраховаме само в Лев Инс.”

Д-р Камен Диков – Председател на земеделска кооперация

„Работата с Лев Инс е изключително лесна, спокойна, коректна. Когато дойде време за застраховане, идват, оглеждаме полетата, коректно, без никакъв проблем. И след това, недай си Боже, при настъпило застрахователно събитие, оценката винаги е била безпристрастна и точна от тяхна страна. Бих препоръчал и съм го правил Лев Инс на мои приятели, колеги и партньори, тъй като се работи много лесно с тях и както споменах – коректно.”

lev-ins

Темелко Трифонов – Председател на земеделска кооперация

„Започнахме застрахователна дейност със ЗК Лев Инс от миналата 2021 година. Застраховахме основно житните култури – 2000 декара, като начало и по едно стечение на обстоятелствата, миналата година имаше градушка, която ни нанесе щети. Обърнахме се към Лев Инс и на другия ден дойде комисия на място. Уточнихме нанесените щети и компанията се отнесе много положително, много отговорно и в рамките на един месец ми бяха изплатени нанесените щети.„

За допълнителна информация, телефон: 0800 10 300 или https://www.lev-ins.com/produkti/zemedelski-zastrahovki/

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.