1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Syngenta Professional Solutions - професионални решения и за любители

Syngenta Professional Solutions - професионални решения и за любители

ПРЗ и биоциди за масова употреба в удобни опаковки и на достъпни цени

Syngenta Professional Solutions проведе в Старосел първия си семинар с фокус агроаптеки, където представи визията и мисията на компанията, какви са бъдещите планове и с какви продукти излизат на пазара през настоящата година.

Дивизия Syngenta Professional Solutions е нов отдел за България, който се развива през последните две години, като част един от глобалния лидер Синджента, който има една по-специална мисия - професионалното земеделие, от семената за полски и зеленчукови култури, до препарати за зелени площи, декоративни растения, ландшафт, домове, обществени сгради и пространства.

„Нашата цел е да предложим решения, както за професионалисти, за да изградят своя бизнес и да имат добавена стойност, така и професионални решения, подходящи за любители, заяви Дамян Иванов, бизнес мениджър на Syngenta Professional Solutions за район Балкани, и уточни: В последните години в различните региони и континенти по света Синджента се фокусира върху обезпечаване на голф игрища и стадиони, до ПРЗ за професионалисти, които се занимават с декоративни и украсни ландшафтни растения, а също така предлагаме решения за справяне с битови неприятели.

damian -ivanov

Дамян Иванов, бизнес мениджър на Syngenta Professional Solutions за район Балкани

Syngenta Professional Solutions предлага професионални продукти и активни вещества по достъпен начин в различна целева група. „През 2023 г. имаме два основни фокуса - контрол на битови вредители на професионално и любителско ниво. Създаваме малки опаковки в партньорство с български компании, като гарантираме на нашите партньори и на крайните клиенти, че те купуват ПРЗ и биоциди с най-високо качество с най-доброто ценово съотношение.

Syngenta Professional Solutions предлага богато портфолио от ПРЗ в малки опаковки, които стигат границата до 2 дка третирана площ, стопанисвана масово от любителите градинари.“

Портфолиото включва фунгициди, хербициди и инсектициди, които покриват целия спектър от култури, които в същото време могат да се използват и за декоративни растения и дървета.

„Слагаме голям фокус върху професионалните и любителски продукти, познати още като продукти за обществено здраве - биоциди, които контролират кърлежи, хлебарки, бълхи и комари, които до момента се използваха от ДДД фирмите. Вече и любителите ще могат да се възползват от тези продукти, допълни Дамян Иванов и увери, че официално през 2023 г. пускат на пазара продукти под общото наименование Ауткаст, които покриват целия спектър от битови неприятели и вредители. Това са продукти за масова употреба в удобни опаковки и на достъпни цени. От тази година в продажба са два продукта: Ауткаст спрей на база Ацетамиприд срещу пълзящи и летящи насекоми и един родентицид с най-силното активно вещество Бродифакум. Очаква се регистрацията на капан за мравки, който ще съдържа професионалния продукт Адвион.

Syngenta Professional Solutions работи много сериозно да предоставя на своите партньори - ДДД фирми, дистрибутори и агроаптеки различни инструменти, с които да добавят стойност към услугите и продуктите, които предлагат.

В последните години компанията предлага различни дигитални инструменти, като в момента подготвя обновен уебсайт и мобилно приложение с продуктовото портфолио, калкулатор за изчисления на дози, филтри за търсене по вредител и продукт.

Дамян Иванов пожелава на партньори и клиенти здрава и успешна година и е убеден, че Syngenta Professional Solutions ще отговори на техните очаквания.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.