1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Втори пореден семинар на Монсанто България

Втори пореден семинар на Монсанто България

Снимка:

Компанията представи високотехнологичните си решения пред водещи земеделски производители

Монсанто България организира втори пореден семинар край Правец, след вчерашния в курорта Албена. На техническата среща Николай Черкезов, търговски мениджър на компанията за България, заяви, че Монсанто е лидер в семенарската индустрия в световен мащаб, предлагащ както висококачествена генетика, така и технологични решения, които да помогнат на фермерите да получат максимални добиви чрез правилен избор на хибриди и прилагане на точната технология на отглеждане.

Нещо повече - фермерите могат да получат съвети с каква сеитбена норма да сеят различните части на полето, така че да разчитат на максимални резултати. Също така, базирайки се на климатични прогнози, зърнопроизводителите могат да бъдат консултирани какъв хибрид да изберат и с каква посевна норма да го засеят.

Специален гост на презентацията е Джак Брадшоу, представител Развитие Технологии на Монсанто за Северна Дакота, който представи американския опит в отглеждането на царевица и експертните решения на Монсанто при селекцията на високодобивни хибриди.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.