1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Жан-Батист МАС е новият изпълнителен директор на ЕУРАЛИС СЕМЕНА за Югоизточна Европа

Жан-Батист МАС е новият изпълнителен директор на ЕУРАЛИС СЕМЕНА за Югоизточна Европа

В продължение на 4 години е бил изпълнителен директор на компанията за Източна Европа (Русия и Украйна)

От 01 юли 2015 Жан-Батист МАС ще заеме длъжността изпълнителен директор за Югоизточна Европа на френската семенарска компания Еуралис Семена.

Жан-Батист МАС има многогодишен опит в областта на земеделието. Работата си за Еуралис Семанс започва преди 10 години във Франция като част от екипа на Отдел „Селско стопанство“, на позиция мениджър развитие на регион Бордо.

До този момент, в продължение на 4 години, Жан-Батист МАС успешно заемаше длъжността изпълнителен директор за Източна Европа (Русия и Украйна), като от юли месец той ще отговаря за развитието и растежа на бизнеса във всички страни, които са част от Еуралис Семанс Югоизточна Европа.

„С водещите технологични иновации, които предлагаме на пазара, като ексклузивната генетика Tropical Dent® при царевицата и елитните решения OR Master® при слънчогледа, компанията ще се фокусира върху затвърждаване на сегашните търговски позиции и увеличение на пазарния дял. Разбира се, ще продължим да правим нови инвестиции в региона, за да предоставяме възможно най-качествените услуги и продукти както на дистрибуторите, така и на фермерите“, каза Жан-Батист МАС във връзка с плановете за развитие на компанията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.