1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. АРБОС – новото име на успеха

АРБОС – новото име на успеха

Брандът разширява диапазона към България, Румъния и Молдова

Силен старт за марката за селскостопанска техника Арбос, която се превърна в център на успеха днес в Букурещ. Представители, търговци и посланици представиха бъдещето на марката в три държави – България, Румъния и Молдова. Причината да се обединят и да се развиват съвместно трите пазара е сходното земеделие.

„Днес е голям ден за Арбос. Макар и все още старт-ъп компания, уверен съм, че растем много бързо. Днес стартираме официално нов проект в областта на агротехниката и очакваме бързо да станем разпознаваеми. Българският регион има много сериозен потенциал, предвещаващ огромни успехи“, коментира управителят на Арбос Източна Европа Томазо Серано.

„За тази година първото нещо е участие на изложението за селскостопанска техника в Стара Загора. Предстои и демонстрация – как работят машините. Вярваме, че качеството на продуктите отговаря напълно на високите изисквания на българските потребители и очакваме светло бъдеще на марката“, уверен е Тодор Николов, „Арбос Балкан“.

Марката Арбос е нов продукт, който има амбицията да стигне нивото на най-добрите в сектора на земеделието. В момента марката разполага със селскостопански машини в гамата между 25 и 136 конски сили, като до края на годината се очаква да представи и техниката си от 220 и 260 конски сили. До 3-4 години се очаква да се появи и комбайнът. Предлага всички видове сеялки за слята и редова сеитба, директна сеитба, както и за леко обработени почви и др. В най-скоро бъдеще Аброс ще разполага с пълна гама прикачен инвентар.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.