1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Балканите вече имат свой собствен търговски панаир

Балканите вече имат свой собствен търговски панаир

EIMA South East Europe ще се проведе от 13 до 15 юни в Тирана

Балканите вече имат свой собствен търговски панаир. Първото издание на EIMA South East Europe е от 13 до 15 юни в Тирана с 45 италиански производители и пристигането на бизнесмени от Албания, Хърватия, Черна гора и Сърбия, както и от Гърция, Румъния и Турция.

Изложението е организирано от Италианската федерация на производителите на земеделска техника, FederUnacoma, в сътрудничество с EKR (Enti KombetarRural), Албанската земеделска агенция, под егидата на Министерството на земеделието и университета в Бари, с подкрепата на средиземноморския агрономически институт на Бари, Политехническия университет в Албания, Тиранския университет и съдействието на агенциите от Леванте и Сарагоса организирали изложението.

Специфичният опит на FederUnacoma напредва с организацията на двугодишния EIMA International в Болоня, EIMA Agrimach в Ню Делхи и Agrilevante в Бари и е гаранция за по-точното категоризиране на изложените модели и разделението на експозицията на две секции - статична и динамична.

Статичната част ще се проведе на 13 и 14 юни в Експо Център Тирана, полевите изпитания са определени за 15 юни в Тиранския университет, Experimental Farm в Камез, близо до летището в столицата. Предвидени са демонстрационни опити за механизация на подготовката на почвата, машини и оборудване за машини, съоръжения, растителна защита на културите и др.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.