1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новата серия трактори MF5S с премиера на българския пазар

Новата серия трактори MF5S с премиера на българския пазар

Първият за страната ни трактор MF 5S вече е закупен от земеделския производител Иван Дончев

Фирма ВАРЕКС ООД, официален дистрибутор на марката Massey Ferguson за България, представи новата серия трактори MF 5S на пазара за селскостопанска техника у нас.

Тракторите от тази серия съчетават най-добрата в класа видимост с лесна експлоатация, комфорт и контрол за млечните ферми, животновъдството и обработваемия сектор. Серията MF5S е съставена от пет нови модела от 105 к.с. до 145 к.с., които продължават поразителния дизайн и подобрено операторско изживяване, въведени в модерната, нова серия MF 8S.

Varex

Универсалната серия MF 5S съчетава висока производителност, комфорт и пъргавина с най-добрата в класа видимост и специални характеристики, които ги превръщат в най-добрите трактори за товарачи. По-големият им полезен товар и увеличеният капацитет на задния навес ги правят мощни изпълнители, както на полето, така и на пътя. Всички модели са оборудвани с 4-цилиндрови двигатели, предлагащи максимална мощност от 105 к.с. до новия модел с максимална мощност 145 к.с. Има избор от три нива на спецификация - Essential, Efficient и Exclusive, плюс набор от опции, включително изключителен контрол от най-съвременната, лесна за използване технология Smart Farming.

„Това е най-универсалният трактор в земеделието въобще“, коментира търговският директор Филип Лазаров.

Първият за страната ни трактор MF 5S вече е закупен от земеделския производител Иван Дончев, на който бяха предадени ключовете от тази невероятна машина по време на премиерата в ТСК Варекс - гр. Русе.

Varex

Във фирма Варекс вече са постъпили заявки за доставка до клиенти на още няколко трактора от новата серия.

Massey Ferguson

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.