1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. По-лек модел на Karat

По-лек модел на Karat

Нов, лек транспортен превоз за полунавесната версия

Интензивният култиватор Karat на Lemken е синоним на гъвкава обработка на почвата. Той е подходящ за работа на плитка и средна дълбочина, за обработка на стърнища и за подготовка за сеитба, като спестява капиталови и оперативни разходи. Lemken вече пусна лек модел на Karat за земеделските производители, чиито трактори не разполагат с достатъчно сила на повдигане.

Как да се превърне един навесен култиватор в полунавесен? Това беше въпросът, който инженерите на Lemken си задаваха, когато беше дадена задачата да се разработи по-лек, по-икономичен полунавесен култиватор Karat.

Работната част е идентична с тази на навесните сгъваеми култиватори и разстоянието между редовете от зъбци (70 см) е следователно по-малко, отколкото в тежките полунавесни култиватори (100 см). Новият модел ще предлага система за бърза смяна на работните органи и избор от седем различни зъбци, което му позволява да се приспособява към много различни условия на използване и работни дълбочини от 5 до 30 см.

Karat с лесното си транспортиране е достъпен в работни ширини от 4 до 5 метра, което го прави ценно допълнение към съществуващата гама Karat на навесни и тежки полунавсени култиватори. Новият модел култиватор Karat е на разположение, със или без защита от претоварване.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.