1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. С обновената серия от компактни трактори Boomer New Holland увеличава гамата си от машини за поддръжка на зелени площи

С обновената серия от компактни трактори Boomer New Holland увеличава гамата си от машини за поддръжка на зелени площи

Това са шест нови модела с мощност 23–47 к.с.

С представянето на шест нови модела Boomer с мощност 23– 47 к.с. New Holland обогати и обнови известната си едноименна серия от компактни трактори. Сред новите придобивки на трите трактора от серия Boomer 3000 с водещи за своята категория характеристики е модернизираната непрекъснато променлива трансмисия EasyDrive™. Моделите от серия Boomer развиват мощност от 23–51 к.с. и се предлагат с различни технически спецификации: от изискваното като базисно ниво лесно потегляне до характеристики, които ще задоволят и най-взискателните оператори на Boomer 3000.

„Избрахме най-добрите си технологии от всички машини, които предлагаме и ги внедрихме в едни от най-компактните представители на нашите трактори: новите серии Boomer и модернизираните модели Boomer 3000“, заяви Лука Майнарди, директор на отдел „Трактори и управление на жизнения цикъл на продуктите“.

„Благодарение на идеалното съчетание на максимален комфорт за операторите и широкия набор от технически спецификации, като прецизното управление на скоростите например, тракторите от двете серии ще бъдат еднакво ефективни при изпълнението на комунални услуги, при работа в частни имоти и при поддръжката на спортни съоръжения“.

Моделите от сериите Boomer и Boomer 3000 са част от широката гама от трактори с универсално приложение, към която се причисляват и тракторите T3000, T4 PowerStar и T5. Всички те са идеални за изпълнението на широкомащабни дейности и могат да бъдат оборудвани със специални гуми за работа върху тревни площи.

Забележителен комфорт за операторите: масивни конструкции за защита при преобръщане (ROPS) и кабина Super Suite™ с водещи за този клас машини характеристики

New Holland знае, че комфортът е в състояние да съкрати и най-дългите работни дни, а тракторите Boomer 20-50 са пример в тази насока. Просторната платформа на конструкциите за защита при преобръщане (ROPS) е снабдена с контролни устройства с различни цветове за по-лесно управление, особено при работа на тъмно или на слаба светлина. Платформата е с опростено оформление и заедно с напълно регулируемата седалка осигурява уют на операторите, независимо от техните физически характеристики.

Моделите от серия Boomer 3000 са оборудвани с кабина Super Suite™ с водещи за бранша характеристики, която осигурява истински лукс при работа. Благодарение на модерните отоплителна и климатична система операторите се радват на изключителен комфорт 365 дни в годината. Естествената позиция на тялото при шофиране и капакът на покрива осигуряват добра видимост към челния товарач (когато такъв е наличен) през целия цикъл на повдигане на товара при минимална умора за шофьора. Моделите от серията притежават пълен набор от работни светлини, които гарантират максимално осветяване при работа в затъмнени пространства. 

По избор на клиента тракторите се оборудват с хидростатична трансмисия, механична трансмисия или непрекъснато променлива трансмисия EasyDrive™

Клиентите избират вида на трансмисията, с която желаят да закупят тракторите Boomer в зависимост от своите нужди. Моделите Boomer 20 и 25 се предлагат с хидростатична трансмисия с два диапазона от скорости, а моделите Boomer 30, 35, 40 и 50 могат да бъдат оборудвани с хидростатични трансмисии с три диапазона от скорости. Благодарение на тези трансмисии тракторите се привеждат в движение бързо и лесно, и притежават отлична маневреност при косене, за която решаваща роля играе превключвателната система с балансьорен педал. Операторите могат да превключват скоростите без да свалят ръце от волана, което гарантира допълнителна сигурност при шофиране. Кабините на тракторите Boomer притежава и функция за регулиране на дистанцията „cruise control“, която допълнително улеснява управлението на машината.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.