1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Same Explorer 115.4 е сред участниците в надпреварата „Трактор на годината 2015“

Same Explorer 115.4 е сред участниците в надпреварата „Трактор на годината 2015“

Машината е оборудвана с новия двигател FARMotion

Тракторите SAME от средния клас са многократно признавани за своите многоцелеви възможности, универсалността им наистина си проличава в класическата конфигурация на предния товарач, което прави трактора идеален за всички възможни приложения във фермата. A големият избор от изключителни характеристики е също достъпен за максимална производителност при работа с предния товарач. Това важи и за модела Same Explorer 115.4 с мощност 109 к.с., който е сред участниците в конкурса „Трактор на годината“.

Машината е оборудвана с новия FARMotion двигател, отговарящ на стандартите за емисии Tier 4i. Двигателят е специално проектиран за употреба в селското стопанство, компактен, надежден и с минимални изисквания за поддръжка. Целият двигател е насочен към постигане на по-висока производителност, както и нисък разход на гориво. Ефективността остава висока, независимо от условията, благодарение на системата за впръскване на гориво Common Rail, работеща при налягане на впръскване 2000 бара. Тракторът е с 3-степенна Powershift трансмисия (HML).

Дизайнът на новия Explorer е дело на италианския автомобилен дизайнер Джорджето Джуджаро. Кабината е по-просторна: приятно, ергономично и функционално пространство, с високо качество на материалите, отлична видимост и рационалност на разположението на контролите прави. Лекотата на използване и оперативният комфорт позволяват на оператора и машината да работят в хармония още от самото начало.

Гласувайте за своя фаворит в анкетата на AGRO.BG за Трактор на 2015 година. Представителят от България, който е член на конкурсното жури, ще вземе под внимание вашите предпочитания.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.