1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Най-новите машини на пазара дебютираха на АГРА 2014

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Най-новите машини на пазара дебютираха на АГРА 2014

И още: Посрещнете пролетната кампания с изпитани ПРЗ

Няколко премиери на земеделска техника бяха представени по време на селскостопанското изложение АГРА в Пловдив. В същото време бяха отбелязани 2 години успешно бизнес партньорство на Тайтън Машинъри България с водещи производители на агрооборудване. Каква е равносметката и кои са новостите от дружеството?

Високите добиви от земеделските култури са резултат от навременните агрохимически мероприятия през цялата вегетация на растенията. Тази пролет може да ползвате най-новите продукти срещу болести по житните култури, както и нов хербицид за борба с ефимерните плевели.

Шесткорпусен плуг с устройство за раздробяване на изораната почва получи награда за иновации на изложението АГРА в Пловдив. Разработката е дело на български инженери от град Завет. Как машината спестява време и средства за почвообработка?

Какви хибриди търсят земеделските производители? Несъмнено отговорът е – адаптивни към променящия се климат и едновременно с това високодобивни. Увеличава се търсенето на царевични хибриди за производство на биогаз и на силаж.

Повече от 80 години българските фермери разчитат на растителна защита със знак „произведено в България“. Кои ще бъдат водещите продукти на пазара? Иновативни технологии при царевицата и слънчогледа за предстоящата пролетна кампания бяха представени пред фермери от страната на семинар край Варна.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 15.03.-22.03.2014 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.