1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тitan Мachinery Bulgaria отбеляза първия си рожден ден

Тitan Мachinery Bulgaria отбеляза първия си рожден ден

Компанията грабна награда за най-мащабно представяне на фирма вносител на селскостопанска техника и технологии по време на АГРА 2013

Само за една година българо-американското дружество Titan Machinery Bulgaria доказа, че за успешния бизнес и работещите идеи няма пречки. Участието на компанията в специализирани изложения е истинско събитие за земеделието и строителния сектор, защото на тях тя представя последните иновации при машините и заедно с това винаги привлича вниманието с атрактивни инициативи.

Ако трябва да определим с няколко думи Тitan Мachinery Bulgaria, това са: професионализъм, богат опит, гъвкавост, ефективна бизнес стратегия и качество“, заяви при откриването на пресконференцията на компанията в рамките на АГРА 2013 изпълнителният директор Диляна Иванова. На събитието присъстваха представители на фирмите производители на агротехника, с които Тitan Мachinery Bulgaria има ползотворно партньорство. Сред официалните гости беше и Андреас Клаузер, президент и изпълнителен директор на CASE IH, мениджър за Европа, Африка и Близкия Изток на FIAT Industrial,  който заяви:

„Много съм  горд да бъда тук. Нашето сътрудничество с Тitan Мachinery Bulgaria не се основава само на продадени машини. Важното е, че имаме голям брой удовлетворени клиенти. Аз съм приятно изненадан както от професионализма на българските фермери, така и от професионализма на екипа на Тitan Мachinery Bulgaria. Техните  резултати са наистина забележителни. Много сме щастливи, че личност  като Диляна Иванова работи за тези успехи. Пожелавам им да продължават в същата посока, както през последната една година. Съвместно с Тitan Мachinery САЩ ще инвестираме в следващите три години като започваме от настоящата около 50 млн. долара, в нови офиси включително и в София и в Букурещ, различни дейности, които да задоволят нашите клиенти. Много силно вярвам в българския пазар, пожелавам на фермерите добър растеж“.

Тitan Мachinery Bulgaria разполага с 8 търговски представителства, 133 професионалисти, а продажбите за последната година са за над 70 млн. лв. Ръстът на приходите е 35%, а на печалбите 28%, което определи за компанията пазарен дял от 50%. Нещо повече – 61% от машините, продадени от Тitan Мachinery Bulgaria, са на CASE IH, 16% – на Vadestad, 6% – на Tecnoma, 5% Kverneland и 3% на Salford.

В областта на строителното оборудване Тitan Мachinery Bulgaria предлага пълната гама на CASE и Merlo. През 2012 г. беше открит нов шоу рум в София. За краткия период, в който стартира с предлагането на строителна техника, фирмата завоюва пазарен дял от 8%. Признанието не закъсня и Тitan Мachinery Bulgaria спечели златен медал от 68-ото издание на Техническия панаир в Пловдив м.г.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.