1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Tony 9800 TR с варираща скоростна кутия

Tony 9800 TR с варираща скоростна кутия

Това е нова концепция за променлива трансмисия

Tony 9800 TR (87 к.с. - двигател Yanmar - 4-цилиндров турбо) е най-новият "Grand" AC реверсивен трактор с хидростатично-механична трансмисия. Това е нова концепция за променлива трансмисия, 4 роботизирани диапазона на скоростта с електронен контрол, което значително увеличава предавателните възможности и теглителната сила с 30% в сравнение със стандартния модел.

Tony 9800 TR предлага електронен автоматичен контрол на скоростта на движение напред и оборотите на двигателя, благодарение на системата за контрол ESC  - Електронен контрол на скоростта. Той има също така и голям хидравличен капацитет, който разширява обхвата на използваното оборудване.

Скоростната кутия със серво управление чрез ключ (на таблото или на ръчката за управление) или автоматично не води до прекъсвания на движението. Електронната система се основава на аналогичен/дигитален механизъм, който предоставя цялата информация за функционирането на трактора.

Седалката на водача е подвижна, ръчката за управление на командния център предлага максимална ергономичност и оперативен комфорт. StarLight cab (сертификат FOPS сертифициране и категория 4 за защита от вредни вещества) разполага с голяма, шумоизолирана площ, с видимост във всички посоки.

Кабината е снабдена с врати и сферично извити предни стъкла, повдигащи се странични прозорци и прозорец на покрива за отлична видимост нагоре.

Всички педали са окачени на реверсивна задвижваща  опора в ергономична позиция, така че кабината е напълно изолирана от външната среда, без никакъв риск от проникването на въздух от задвижващото устройство.


Представител на Antonio Carraro за България е Фермер 2000

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.