1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите ArmaTrac с мощност от 50 до 80 к.с. – хит сред предложенията на кооперация Китка

Тракторите ArmaTrac с мощност от 50 до 80 к.с. – хит сред предложенията на кооперация Китка

Фирмата предлага на изложението в Добрич многофункционална машина ДИЧ

Кооперация Китка се е специализирала в доставка на земеделски машини от няколко европейски производители. На Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него“ в Добрич земеделските производители се запознаха с най-новите трактори ArmaTrac на турския производител Erkunt Traktor. Тази година кооперация Китка предлага машини от по-малката гама трактори – от 50, 70 и 80 к.с. (оборудван като челен товарач). Идеята е, че с развитието на зеленчукопроизводството и овощарството ще се търсят все повече трактори с такива мощности, сподели Светослав Дамянов, директор продажби кооперация Китка, гр. Стара Загора.

Интерес сред посетителите предизвика една нова машина – така нареченият дисковатор ДИЧ на украинския производител Белоцерковмаз. По полетата в България вече се движат няколко от тези многофункционални машини. ДИЧ спестява много операции и извършва качествена обработка на земята, подчерта Светослав Дамянов.

На изложението в Добрич фермерите видяха още сеялки за слята повърхност и брани на украинския производител Червона Зирка, сеялки и почвообработващи агрегати на Maschio Gaspardo, култиватор за слята повърхност на гръцката фирма Zamidis.

Вижте видео по темата...

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.