1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Техномебел 2009

Техномебел 2009

От 25 до 29 март отваря врати за 8-ми път изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2009 и ще предложи на своите посетители най-новото в областта на мебелната и дървообработваща промишленост.

ТЕХНОМЕБЕЛ е бизнес изложение, което ангажира производителите и дистрибуторите от дървообработващата и мебелната промишленост по цялата верига - от машините и технологиите за обработка на дървесина до материалите и аксесоарите за мебелното производство.

Дървообработващата промишленост продължава да бъде един от най-бързо развиващите се отрасли на българската икономика - над 10% е увеличението на производството през 2007 г. спрямо 2006 г. Ръстът на мебелната промишленост е дори още по-голям - 30% за същия период. Въпреки това българските фирми работят средно със 70% от капацитета си, а производителността на българския работник е значително по-ниска от средната за Европа. Всичко това показва, че потенциалът в бранша е много голям, а очакваният растеж може да се постигне само чрез въвеждането на нови машини и технологии и подобряването на квалификацията на заетите в производството. Ето защо ТЕХНОМЕБЕЛ е събитието, на което си дават годишна среща специалистите в бранша, а интересът и на изложители, и на посетители нараства всяка изминала година.

Изложението е структурирано в две основни тематични групи:
• материали и аксесоари за мебелната промишленост
• машини и инструменти за обработка на дървесина, производство на мебели, технологии за дървообработващата и мебелната промишленост

Защо да посетим Техномебел 2009?
• ТЕХНОМЕБЕЛ има амбициите да подпомогне предприятията от бранша да демонстрират своите постижения
• Изложбата предоставя възможност за делово договаряне, обмен на опит и идеи
• Запознаване с пазарните лидери и тенденциите в развитието на бранша
• Проучване на пазара и конкуренцията

За повече информация ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.