1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Плащането на „Училищното мляко”

Плащането на „Училищното мляко”

Уточнения от ДФ „Земеделие”

Заявките за плащане по схемата „Училищно мляко” се подават в Областните разплащателна агенции по местонахождение кандидата всеки месец от 1-во до 10- то число. Ако последните един или два дни (9-ти или 10-ти) са почивни, срокът за подаване на заявките за плащане да се удължава съответно с един или два дни.

Заявката за плащане се подава придружена от следните документи:      Копие от документ за самоличност на лицето, подаващо документите или  на лицето, упълномощено да подаде документите; Заповед/нотариално заверено пълномощно на заявителя за лицето, упълномощено да подаде документите и копие от лична карта на лицето;  Договор за покупка на мляко включващ: произход, търговска марка, вид, процент маслено съдържание, цена, срок и начин на доставка, в лева или евро; Копия от разписките и фактурите, заверени от директора на училището и главния счетоводител на учебното заведение за предоставеното мляко по време на периода обхващащ плащането; Копия от месечните отчетни карти на всички учебни заведения, участващи по схемата.

Подробна информация за процедурата и документите по схемата „Училищно мляко” може да намерите на сайта на ДФ „Земеделие”- http://www.dfz.bg/page.php?59.”

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.