Търсене
  1. Начало
  2. Етикет
  3. priem

Етикет: прием

До 31 януари стопаните, кандидатствали за обвързаната подкрепа по схемата за картофи, лук и чесън, доказват реализацията си за Кампания 2021
Новини Институции

До 31 януари стопаните, кандидатствали за обвързаната подкрепа по схемата за картофи, лук и чесън, доказват реализацията си за Кампания 2021

Поради епидемичната обстановка в страната, ДФЗ предоставя възможност на кандидатите да изпратят електронен опис на документите и техните сканирани копия по e-mail
От 1 декември стартира приемът на документи за доказване на реализация по обвързаната подкрепа за плодове и зеленчуци
Новини Растениевъдство

От 1 декември стартира ът на документи за доказване на реализация по обвързаната подкрепа за плодове и зеленчуци

Утвърдените образци на електронния опис на документите, доказващи реализацията на произведената продукция са достъпни за попълване след изтегляне от сайта на ДФЗ
Заместник-министър Гечев: До края на октомври ще сме готови с екологичната оценка по Втори стълб от Националния стратегически план
Новини ОСП - научи повече

Заместник-министър Гечев: До края на октомври ще сме готови с екологичната оценка по Втори стълб от Националния стратегически план

Той уточни, че почти всички препоръки на Европейската комисия и Министерството на околната среда и водите са отразени
От 1 октомври стартира приемът в подкрепа на розопроизводителите по разработената за отрасъла Ковид-схема
Новини Институции

От 1 октомври стартира ът в подкрепа на розопроизводителите по разработената за отрасъла Ковид-схема

Чрез държавната помощ ще се подпомагат земеделски стопани, отглеждащи маслодайна роза, за покриване на част от направените разходи по производство на маслодайна роза за стопанска 2020-2021 година

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност