1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Обединени земеделци ще участват в предварителните избори на Синята коалиция

Обединени земеделци ще участват в предварителните избори на Синята коалиция

Изборите ще се проведат на 12 юни 2011 г. в гр. Пловдив

Председателят на ПП "Обединени земеделци" Петя Ставрева  ще гласува в 12.00 часа в ОУ „Димитър Талев” в Пловдив за кандидат за президент на Синята коалиция на предварителните избори на 12 юни 2011 г.

Националното ръководство на Обединени земеделци призова членовете и симпатизантите на Земеделския съюз и всички български граждани да гласуват на 12 юни и да дадат своя принос за развитието на демокрацията.

„България трябва да има демократично избран президент, който да продължи реформите. София - да има демократично избран кмет, който да я превърне в истинска европейска столица. На 12 юни  изберете своя кандидат за президент от номинираните – Румен Христов (СДС) и Светослав Малинов (ДСБ) и за кмет на София – Прошко Прошков  (ДСБ) и Владимир Кисьов (СДС). Нека с общи усилия да посочим личностите, които са достойни да бъдат президент на България и кмет на София. Гласувайте! Правото на глас е свещено. Изборите са основната институция в демократичното управление чрез представителство”, се казва в обръщението на Националното ръководство на партията.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.