1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Представят ПРСР на международни специализирани изложения у нас

Представят ПРСР на международни специализирани изложения у нас

Експерти от МЗХ ще запознават посетителите с начините за инвестиции и финансиране по програмата

Министерство на земеделието и храните ще участва  за втора поредна година на специализираните изложения „Булпек, Интерфууд&Дринкс, Месомания, Салон на виното, Светът на млякото  с  информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Те  ще се проведат от  7 до 10 ноември 2012 г. в Интер Експо Център  -   София, бул Цариградско шосе № 147.

Експерти от МЗХ и Националната служба за съвети в земеделието ще запознават  посетителите с начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират гражданите за новостите по мерките, засягащи различните сектори в земеделието и хранително-вкусовата промишленост, както и  за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата.

Изложението се провежда за единадесети път и се утвърди като един от най-значимите за страната и на Балканите професионален форум, на който ежегодно български и чуждестранни фирми и специалисти от бранша имат възможност да се запознаят с най-новите продукти, опаковки, машини и технологии, както и да осъществят делови контакти и сделки.

Ежегодно Интерфууд&Дринкс и всички паралелно провеждащи се изложения посрещат над 11 хиляди български и чуждестранни посетители – професионалисти и експерти от бранша, желаещи да активизират търговските отношения с настоящи партньори или да установят контакти с нови клиенти, както и широка публика

Заповядайте на щанда на МЗХ на специализираните изложения „Булпек, Интерфууд&Дринкс, Месомания, Салон на виното, Светът на млякото ” – зала 2!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.