1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Лимарейсинг 2017 с Лимагрейн

Лимарейсинг 2017 с Лимагрейн

Снимка:

Компанията изненада свои клиенти с незабравимо приключение

В разгара на есенната кампания Лимагрейн събра свои лоялни клиенти за нестандартно приключение наречено Лимарейсинг 2017. В околностите на изискан хотел край Правец, между 4 и 6 септември, фермерите премериха сили, изобретателност и добро настроение в щуро забавление. Отборите се състезаваха в различни дисциплини като размахваха чукове, мятаха ножове, въртяха ласо, обстрелваха мишени с пушки. Най-големи емоции се разразиха на финала, където ги чакаше оф-роуд рали, в което за време трябваше да се покори труден маршрут с чаши пълни с вода. Опазването на водата в чашите изискваше изобретателност и ловкост, която донесе допълнителни точки на отборите.

Победителите гръмнаха бутилки с шампанско и отнесоха със себе си награди от най-атрактивните LG хибриди слънчоглед и царевица.

Шампиони и ентусиасти се веселиха под ритмите на балканската музика на уникалната Николина Чакърдъкова и нейния ансамбъл. Николина разкри пред гостите нейната малка тайна - тя беше избрала да прекара рождения си ден на сцената пред избраната група от скъпи гости на Лимагрейн.

Всички гости на събитието разбраха от продуктовия мениджър на компанията кои са новостите и акцентите в портфолиото на LG за пролетници 2018. Инвестициите в научна дейност, добре окомплектовано портфолио от внимателно тествани хибриди в условията на югоизточна Европа, подобрените качествени показатели са причините българските фермери да продължават да се доверяват на Лимагрейн и за напред.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.