1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Най-добрият коледен подарък за всяка жена е …

Най-добрият коледен подарък за всяка жена е …

…когато тя сама си го направи

 

Коледа – време за подаръци

Попитайте един мъж кой е най-добрият коледен подарък за една жена. И не се учудвайте на отговора: „Нямам идея…“ Да, ама не! Идеи колкото искате…Особено, когато наближава празник. А това е Коледа - когато се събираме заедно. И преди да са зазвучали коледните камбанки и преди да започне да се разнася уханието на коледни печива, а във въздуха да витае коледно настроение, идва вълнението от избора на подаръци за най-близките. Ще си кажете – сега не е време за харчене пари, криза е, висока инфлация. Но все пак идва светъл и топъл празник, а и защо да не зарадваме нашите близки с нещо практично. А защо не и себе си.

Харчене на пари, но с настроение

Истината е, че по Коледа най-много пари се харчат за подаръци. И започват обичайните блъсканици по моловете, задръстванията, суетата и всичко това гарнирано с изобилие от искрящи коледни светлини, елхи и украси. Красиво, но често изнервящо. Особено, когато решим да пазаруваме в последния момент. Електронната търговия обаче може да ви спаси от тази лудница. По всяко време, удобно, спестяваща време и нерви.

Вместо да обикаляте по магазини и молове, може на спокойствие да разгледате огромното разнообразие, което предлагат онлайн магазините. И всеки ще намери подходящото нещо за своя човек или за близките си.

Със сигурност ви се е случвало изобщо да нямате никаква идея какво може да подарите за Коледа. Просто отворете онлайн магазин и идеите веднага ще се появят. А най-хубавото е, че може да спестите пари. Много онлайн магазини правят различни отстъпки и промоции от рода на черен петък в емаг. А и Коледа идва. Време е за най-големите отстъпки за подаръци с код за отстъпка factcool

Нещо необичайно, нещо по-така или нещо практично и удобно

Но темата всъщност е кой може да бъде най-добрият коледен подарък за всяка жена. Само че, всяка жена е различна. Зависи от дамата. За една жена достойният коледен подарък може да бъде пръстен с диамант, а за друга – миксер. Трета би се впечатлила от резервация за екскурзия, а четвърта – може би от малко кученце с панделка. Жените са различни и необятни. Трябва да ги познаваш добре, за да знаеш на какво биха се зарадвали. И нещо много важно – в различните етапи от живота си жените имат различни вкусове и приоритети.

Едно топло одеяло за зимните вечери или красива фруктиера биха били удачни подаръци за домакините, за трениращите дами – защо не постелка за гимнастика или тежести за глезените, за суетните – качествена козметика или аксесоар за дрехата или косата, за бизнес дамите - кожена чанта или портфейл, фин шал, бутилка вино или книга, картина или изящен сувенир. Скъпите подаръци са за любимата жена. Цената им зависи от възможностите и любовта на кавалера. Няма да ги изброяваме. Всеки може да се досети.

Да си направим сами коледен подарък

Скъпи дами, на мен ми се струва, че най-хубавите подаръци можем да си направим самите ние. Като започнем от дрехи и обувки, модни аксесоари, часовници и бижута, козметика или парфюм, нещо практично за дома, смарт устройство или нещо дори и дребно, за което все не намираме време да си купим. Просто Коледа е поводът. Зарадвайте себе си. Заслужавате го.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.