1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. По-малко от месец до старта на „Природа. Лов. Риболов“ и „Цветна пролет“

По-малко от месец до старта на „Природа. Лов. Риболов“ и „Цветна пролет“

Двойно повече фирми са заявили участие до момента в най-колоритните и свежи изложби

Най-свежите и колоритни изложби в Международен панаир Пловдив ще се проведат от 3 до 7 април. Звезден блясък на зелената седмица ще придаде 30-ият италиански фестивал на красотата и прическата (5-7 април).

Остава по-малко от месец до откриването на Международното изложение „Природа. Лов. Риболов“ и Специализираната изложба „Цветна пролет“. Те са посветени на Седмицата на гората, туризма, хобито и семейството. От 3 до 7 април експозициите ще покажат сегменти от зелената икономика и индустрията за свободното време.

Двойно повече фирми са заявили участие до момента в най-колоритните и свежи изложби. Посетителите ще видят богато разнообразие от продукти за лов, риболов, туризъм и алтернативни спортове. Те ще останат очаровани от ароматите и багрите на цветя и дръвчета, подходящи за градината, верандата или дома. Любители и специалисти ще намерят не само вдъхновение, но и инструменти за реализирането на идеите си.

28-ото изложение „Природа. Лов. Риболов“ се провежда под егидата на Министерството на земеделието и храните и в партньорство с Изпълнителната агенция по горите, държавните горски предприятия и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ). Събитието е наситено с богата делова програма и образователни инициативи, посветени на децата и учениците. По тържествен начин ще бъде отбелязана и 140-годишнина на Българския ловно-рибарски съюз. Многобройни атракции очакват възрастни и деца от 3 до 7 април в Международен панаир Пловдив.

„Зеленият тренд“ на Международното изложение „Природа. Лов. Риболов“ се допълва естествено от Специализираната изложба „Цветна пролет“. Тя се провежда от 1998 година и непрекъснато разширява обхвата си, за да удовлетвори интереса не само на  любители градинари, но и на експерти ландшафтни архитекти, фермери. Семена, разсади, овощни дръвчета, традиционна и екзотична растителност, градинско оборудване – от 3 до 7 април само в Пловдивския панаир.

Звезден моден блясък към тази зелена феерия ще прибави 30-ото юбилейно издание на Италианския фестивал на красотата и прическата, което ще се проведе от 5 до 7 април. 

На 6 и 7 април за първи път в Пловдивския панаир ще се проведе Международна изложба на Българската национална федерация по кинология (БНФК) с ранг CACIB.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.