И още: Марио Любенов - с образование и работа решение се намира за всичко
Отиваме в чирпанското село Зетьово, където ще ви срещнем с Деница Петрова. Младата фермерка разказва как е възможно едно малко стопанство да се разрасне и да стане устойчиво.
Бодни пръчка, пий вино е древна сентенция, която със сигурност не е създадена за истински лозари. Процесът до плододаване е много дълъг. Изисква се освен много търпение, така и много знание, а в днешно време - и внедряване на иновации. Това със сигурност го знае Марио Любенов от плевенското село Трънчовица. Амбициозен и много нахъсан, младият лозар е убеден, че след няколко години ще изгради енергийно независимо и умно стопанство с прилежаща към него изба.
Български хлебар с признание от ЮНЕСКО за „живо човешко съкровище“. Международната организация след обстойно проучване на дейността му обявява, че той пече най-чистия хляб на планетата.
Гледайте АГРОФОРУМ – премиера на 04 ноември от 7:30 часа само по АГРО ТВ.