1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Завърши XIX-тият Национален Аграрен Семинар

Завърши XIX-тият Национален Аграрен Семинар

Бяха оценени състоянието и възможностите на земеделието у нас

XIX-тият Национален Аграрен Семинар се проведе в Балчик от 18 до 20 ноември 2013 г.  Тук се събраха земеделски производители, председатели на кооперации, браншови организации, научни институти, фирми свързани със селското стопанство, представители на институциите в сектора. Бяха представени различни гледни точки, текущото състояние на ПРСР и ОСП и насоките за бъдещето им  развитие, нови научни разработки, възможности за оптимизиране на агробизнеса и много други перспективи пред земеделието у нас.

Потребителите на Agro.bg са се разделили в три пропорционални групи отговаряйки на въпроса от седмичната анкета: ще бъде ли атрактивен, организираният от Добрички панаир XIX-ти Национален Аграрен Семинар - да, защото форумът предполага създаването на полезни контакти – това е отговорът на  33%   от анкетираните.

Други 33% са на мнение, че по-силното медийно отразяване  ще осигури атрактивност на мероприятието, а останалите  33% имат желание програмата на семинара да бъде по-богата, за да привлече повече гости.  

Няма съмнение, че семинарът е място за създаване на успешни и полезни контакти и неведнъж е доказал ефективността си.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.