1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. BASF е водещ доставчик за PSA Peugeot Citroën

BASF е водещ доставчик за PSA Peugeot Citroën

Дивизията „Лакове и бои” получи званието

Дивизията „Лакове и бои” на BASF получи званието „водещ доставчик” от групата PSA Peugeot Citroën. При представянето на своя подход „Отлично партньорство с доставчиците”, Жан-Батист Формери, ръководител на отдела за покупка на автомобилно оборудване към PSA Peugeot Citroën, удостои с тази чест Оливие Омоле, президент на Business Center West и президент на BASF Франция, който я прие от името на компанията.

Измежду своите 13 стратегически доставчици, PSA Peugeot Citroën определя и признава за „водещи доставчици” компании с международен бизнес, които налагат стандарти в своята област. Целта на PSA Peugeot Citroën е да развие партньорствата със своите доставчици в дълготрайно сътрудничество. Дивизията „Лакове и бои” на BASF бе отличена благодарение на своето високо качество, надеждност на доставките и техническа компетентност с висока степен на гъвкавост. В допълнение, BASF предлага задълбочено ноу-хау за всички слоеве и технологии на боядисване, заедно с по-къси срокове на изпълнение, отговаряйки на всички изисквания на PSA.

Дивизията „Лакове и бои” на BASF, част от групата BASF, разработва, произвежда и предлага на пазара извличане на цветове, както и лакове и бои за производителите на оригинално оборудване за автомобили, в завода в Клермон. Групата BASF е най-големият в света химически доставчик за автомобилните производители и се счита за надежден и компетентен партньор по цялата верига на стойността. От технически пластмаси, полиуретан и специална пяна, покрития и горивни добавки за каталитични конвертори, компоненти за батерии, пигменти, охладителни и спирачни течности, до химикали за третиране на кожа и текстил, BASF предлага широк спектър от продукти в полза на автомобилната индустрия.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.