1. Начало
  2. Новини
  3. Пчеларство
  4. Представят ПРСР на Международното изложение "Пчеларство – Плевен"

Представят ПРСР на Международното изложение "Пчеларство – Плевен"

Най-големият форум в бранша ще се проведе от 08 до 10 февруари 2013 г.

Министерство на земеделието и храните ще участва в Международното изложение "Пчеларство – Плевен" с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Изложението ще се проведе от 08 до 10 февруари 2013 г. в Сити център “Мания Тауър”.

Експерти от МЗХ и Националната служба за съвети в земеделието ще запознават посетителите с начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират гражданите за новостите по мерките, засягащи различните подотрасли в земеделието и специално сектора пчеларство, както и  за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата.

Изложението Пчеларство е най-големият форум в бранша за страната и Югоизточна Европа, предоставящ възможност не само да се видят последните новости в областта на пчеларството, но и да се обменят мнения и идеи за неговото развитие. Изложението е принос в подкрепата на националната стратегия за развитие на пчеларството и  стимулира продажбите на дребно на качествени продукти. Форумът представя българското пчеларство по най-добрия начин, запознава българските пчелари с последните новости в оборудването, допринасящи за неговата интензификация.

По традиция изложението е съпроводено от богата съпътстваща програма, включваща лекции, презентации и дискусии по актуални теми в пчеларството. Утвърдени международни и български лектори представят пред българските пчелари новости, тенденции и аспекти в бранша. На семинарите и дискусиите МЗХ също ще бъде представено с информационен щанд. 

Заповядайте на щандовете на МЗХ на специализираното международно изложение Пчеларство и на семинарната програма!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.