1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ

V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ

От 1 до 3 декември в Централния дом на архитекта в София ви очакват над 250 марки ракии

Обратното броене до старта на петото издание на Балканския фестивал на ракията и спиртните напитки започна и вече с нетърпение очакваме така желания празник в началото на зимата и дегустациите, с които ще ни посрещнат участниците.

Успехът на миналогодишното издание на Фестивала с над 3000 посетители и повече от 30 фирми участници беше сериозно основание да продължим неговото организиране, като го развиваме и обогатяваме, превръщайки го в една добра традиция, която повишава културата на консумация на спиртни напитки и информира потребителите за най-качествените продукти на пазара.

От 1 до 3 декември в Централния дом на архитекта в София ви очакват над 250 марки ракии и високоалкохолни напитки от български производители, както и традиционни спиртни напитки от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и други балкански държави.

На откриването на фестивала на 1 декември от 17 часа ще бъде официално анонсирано домакинството на България на най-големия световен конкурс за спиртни напитки CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, SPIRITS SELECTION, който ще се проведе от 21 до 23 август 2018 г. в Пловдив. Директорът на конкурса Тиери Хенис пристига специално за събитието. Конкурсът ще се проведе с подкрепата на Министерство на икономиката и Община Пловдив. Официален партньор е Институтът за изследване на вино и спиртни напитки в София. Представител на конкурса за България е Меглена Михова от Probegex.

За улеснение на всички гости на Балканския фестивал на ракията и със съдействието на Меик 98 ЕООД – дистрибутор на алкохолни напитки, през цялото време на Фестивала ще работи промоционален магазин, където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производителя.

В РАМКИТЕ НА ФЕСТИВАЛА ЕДИН ОТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ ЩЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СПЕЧЕЛИ 100 КИЛА РАКИЯ!

Програмата на събитието вижте ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.