1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Ден на биологичното земеделие организира Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив

Ден на биологичното земеделие организира Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив

Тази година Денят на биологичното земеделие, организиран съвместно с Международен панаир – Пловдив, ще се състои на 22 февруари 2024 г

Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив за петнадесета поредна година е инициатор и организатор на „Ден на биологичното земеделие”. Форумът е част от Международната селскостопанска изложба АГРА и в него традиционно участват изтъкнати учени и експерти в областта на биоземеделието. 

Тази година Денят на биологичното земеделие, организиран съвместно с Международен панаир – Пловдив, ще се състои на 22 февруари 2024 г. (четвъртък). В рамките на събитието от 10:30 ч. ще се проведе уъркшоп на тема „Семеен бизнес и приемственост в биологичното производство”, в която ще вземат участие земеделски производители, научни и неправителствени организации, държавни институции, бизнес организации, университети и др. Събитието ще представи и резултати от работата на регионалната „жива лаборатория“ на Европейски университетски алианс „Иновации за регионална устойчивост“ – ИНВЕСТ, която е основана от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите, партньор в алианса.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.