1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Богати предложения от Синджента

Богати предложения от Синджента

Компанията представи обновеното си портфолио на Национален семинар в Пловдив

С богато портфолио, разнообразие от продукти – семена и препарати за растителна защита, фирма Синджента ще е сигурен партньор на земеделските производители и през новата стопанска година. С изчерпателна презентация от компанията представиха новите попълнения в продуктовата си листа. При слънчогледа предложенията са в няколко направления: Експрес толерантни хибриди, конвенционални, където новият хибрид е СИ АРИЗОНА. Три са новите хибриди в Клиърфийлд слънчогледа - СИ ДИАМАНТИС, СИ НЕОСТАР CLP и СИ БАКАРДИ CLP. При високоолеиновите слънчогледи новите попълнения са хибридите ТАЛЕНТО и СИ ГРАЦИЯ CLP.

Предложенията при царевица са във всички групи по ранозрелост, а при пшеницата се предлагат три сорта: МОЙСОН, ИНЖЕНИО и БОЛОНЯ. Оръжията на Синджента в растителната защита при слънчогледа са хербицидите Гардоприм Плюс Голд, Фузилад Форте и Листего.

При царевица ПРЗ на Синджента са Камикс, Мистрал Опти, Каспър и Елумис. При житни култури номер едно е хербицидът Аксиал. Продуктите в рапица са растежният регулатор с фунгициден ефект – Топрекс и инсектицидът Карате Зеон.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.