1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Да подхраним семената с продукти на Лебозол

Да подхраним семената с продукти на Лебозол

Немските торове гарантират отличен старт на бъдещата реколта

Лебозол България предлага висококачествени течни хранителни разтвори за подхранване на семената при обеззаразяването.

Употребата на течни хранителни разтвори за обработка на семената гарантира по-доброто развитие на семената и младите растения. Могат да се прилагат заедно с препаратите за обеззаразяване, без допълнителни разходи. Ползите от подхранването са много: повишава се кълняемата енергия, подпомага се дружното поникване, гарантира се по-добро вкореняване на младите растения, в резултат на което се повишава тяхната способност за есенно братене и развитието на корена. Освен това се засилват защитните функции на растението при неблагоприятни условия и се постига равномерно разпределение на хранителните елементи върху повърхността на семето.

Лебозол предлага на българския пазар няколко високоефикасни продукта. Един от тях е Лебозол®-Микс за третиране на семена - течна смес на тор от микроелементи с Мед, Манган, Цинк и Азот. Прилага се в доза 2-3 литра на тон посевен материал. Продуктът осигурява микроелементи за началното развитие на посева, равномерно поникване, по-добро развитие на корените, добра студоустойчивост и по-висок добив на зърно.

И още предложения от немския производител - Лебозол Тотал Кер - Органично-минерален NPK-Тор 9-1-2 с Мед, Манган, Цинк и Магнезий. Прилага се също в доза 2-3 литра на тон семена. Осигурява важните микроелементи и аминокиселини за добър старт и началното развитие на културата, ускорява кълняемостта. С Лебозол Тотал Кер се постига равномерно поникване и добра студоустойчивост, стимулира се развитието на силна коренова система, повишава се здравината и защитната функция в крайна сметка- по-висок добив на зърно.

Нашата основна задача  е да решаваме най-сложните ситуации, свързани с пълноценното развитие на растението, напомнят от Лебозол Бългапия.

По-подробна информация може да намерите на www.lebosol.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.