1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. SLAVOL S и SLAVOL – печелившата комбинация

SLAVOL S и SLAVOL – печелившата комбинация

Продуктите се предлагат от Пиргос Агро

Slavol S е течен микробиологичен тор за третиране на семена, който е и стимулатор на растежа. Продуктът съдържа ауксини от биологичен произход. Благодарение на него се получават силна коренова система, по-големи листа, по-бързо покълнване, по-добро изхранване на растенията и изравнен посев. За третиране на семена слънчоглед или царевица Slavol S се прилага в доза 500 мл за 100 кг. семена.

Slavol е течен микробиологичен тор, стимулатор на растежа, сертифициран за приложение върху всички култури. Използва се за допълнително листно подхранване на полски култури като пшеница, ечемик, тритикале, царевица, соя, слънчоглед, зеленчуци, цвята и дървета. Slavol съдържа азотофиксиращи бактерии, които усвояват атмосферния азот, както и фосфороминерализиращи бактерии, които разлагат органичните съединения на фосфора и ги превръщат в усвояема форма, и снабнадяват кореновата система с достъпен фосфор. Със Slavol културите се третират вегетативно веднъж или два пъти, в доза 500- 700 мл/дка.

Комбинация от двата продукта – Slavol S и Slavol е успешното решение за получаване на по-високи добиви.  Благодарение на двата продукта, предлагани от Пиргос Агро, може да завишите добива си при пшеница с между 60 и 90 кг/дка, от 25 до 40 кг/дка - при слънчоглед и от 80 до 110 кг/дка повече ще е добивът ви при царевица.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.