1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Агропарад на модерната земеделска техника

Агропарад на модерната земеделска техника

Събитието се организира от фирма Оптиком на 29 юли 2015 г.

Агропарад на модерната и високопроизводителна земеделска техника ще проведе фирма Оптиком на 29 юли 2015 г., сряда. От 18 часа в землището на великотърновското село Поликраище ще бъдат представени над 45 машини, като програмата ще бъде съпътствана с много приятни емоции, възможност за тест-драйв, награди за гостите и изгодни сделки.

Полевите демонстрации, организирани от Оптиком, освен полезни за фермерите са и винаги особено атрактивни и се превръщат в празник на полето. Запомнящ се беше турът „Опитай силата на JCB“ през лятото на 2011 г., както и поредицата от вечерни демонстрации „Да осветим полето с JCB – лидер в иновациите“ през 2013 г. С интерес и много посетители преминаха и миналогодишните „Майски вечери близо до вас“, в които регионалните центрове на Оптиком посрещнаха и забавляваха земеделски производители от цялата страна.

В реални полеви условия по атрактивен начин ще бъдат представени пълната гама трактори McCormick, Landini, товарачи и трактори JCB, почвообработващи машини на Ovlac, Razol, Great Plains, Sky, както и сеялки Monosem, торачки Sulky и още високотехнологична универсална и специализирана техника за ефективно земеделие.

Оптиком има собствени агроцентрове в Стара Загора, Добрич, Монтана, Плевен, Павликени, Разград, Пловдив, Карнобат, Харманли и успешно продава на българския пазар агротехника от световноизвестни брандове, включително разнообразен прикачен инвентар, сервизно обслужване и резервни части.

За повече информация на www.opticom-bg.com

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.