1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. BKT завладява терена с POWERTRAILER SR 331 - нова гума за транспортни дейности, съчетаваща икономия на гориво и издръжливост

BKT завладява терена с POWERTRAILER SR 331 - нова гума за транспортни дейности, съчетаваща икономия на гориво и издръжливост

Новата радиална гума All Steel, произведена от индийската мултинационална компания, е специално проектирана за селскостопански транспортни операции

BKT официално представя POWERTRAILER SR 331, радиалната гума All Steel, която заема място сред водещите продукти на компанията. В интерес на истината, водещият производител на гуми Off-Highway има портфолио от повече от 3600 продукта, което го превръща в най-изчерпателната гама от гуми на пазара.

POWERTRAILER SR 331 е новостта, която земеделският свят очаква: решение, специално разработено, за да отговори на променящите се нужди, които са типични за приложенията за превоз на ремаркета и цистерни. Гумата е особено подходяща за транспортни операции, като гарантира отлична производителност и ефективност.

"POWERTRAILER SR 331 е изключително иновативно и превъзходно решение по отношение на производителността, особено на пътя, надхвърляйки нашите очаквания и демонстрирайки ангажимента на BKT да предоставя висококачествени продукти. С помощта на тази нова гума искаме да осигурим превъзходно ниво на цялостното изживяване на крайния потребител. Всъщност, в сравнение с подобни решения, предлагани на пазара, POWERTRAILER SR 331 се отличава със своята издръжливост и здравина, но всъщност се откроява като синоним на икономия на гориво. Това е положителен принос в полза на околната среда" - коментира Пиеро Тораса, мениджър "Полеви инженеринг" в BKT.

Тази гума се отличава и с добри флотационни свойства, които спомагат за намаляване на уплътняването на почвата, като предотвратяват увреждането на почвата и запазват нейната структура. Междувременно по-ниското съпротивление при въртене осигурява икономия на гориво и в резултат на това и на разходи.

Друга ключова характеристика на POWERTRAILER SR 331 е отличната й стабилност, дори при високи скорости, по време на най-взискателните ситуации на управление, като завиване или кръгове, където се извършва значително прехвърляне на теглото. Освен това конструкцията All-Steel осигурява отлични транспортни характеристики дори при висока товароносимост, докато специалното ребро на страничната стена осигурява отлична защита срещу удари и ефекти на триене на гумите. В допълнение, гумата идеално се вписва в джантата.

Не са за подценяване и предимствата за оператора, който благодарение на многоблоковия дизайн на протектора може да се възползва от отличен комфорт при шофиране и гладка проходимост, дори при мокри условия. Освен това, дизайнът на протектора осигурява равномерно износване, намалявайки предизвиканите от трактора вибрационни явления.

POWERTRAILER SR 331 е най-новата иновация от BKT, потвърждаваща забележителния напредък на компанията в научноизследователската и развойна дейност, насочена към съвременни решения, които да отговорят на сложните изисквания на селскостопанския транспорт.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.