1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Дни на отворените врати в ИНТЕРАГРИ, гр. Русе

Дни на отворените врати в ИНТЕРАГРИ, гр. Русе

Част от политиката на ИНТЕРАГРИ България за сътрудничество на бизнеса и образованието, на 26 октомври 2023 г. се проведе събитие „Дни на отворените врати“, специално организирано за ученици и преподаватели от ПАГ „Н.Й. Вапцаров“ гр. Бяла Слатина

По покана на ИНТЕРАГРИ България, ученици и преподаватели от професионална агротехническа гимназия „Н. Й. Вапцаров“ гостуваха в търговско-сервизния комплекс с обучителен център на ИНТЕРАГРИ в гр. Русе. В рамките на посещението си, гостите имаха възможността да разгледат търговско-сервизната база, да се запознаят с процесите, техническото оборудване и земеделската техника, изложена в експозиционната зона на комплекса на повече от 8 дка. Гостите се запознаха със системи и иновационни технологии, пълната гама трактори и комбайни от серията NEW HOLLAND, както и прикачна техника от BEDNAR, KINZE и други прогресивни марки, представяни от ИНТЕРАГРИ в страната.

inter-agri-ruse

Изборът на търговско-сервизния комплекс на ИНТЕРАГРИ България в гр. Русе за място на посещението, не е случаен. Базата от години е в тясно сътрудничество с Русенския университет и редовно посреща студенти на практика. В Русе работят като стажанти и редовно наети, възпитаници на Университета. Базата разполага с обучителен център, където редовно се провеждат вътрешно-фирмени обучения, както и обучения и презентации за клиенти. Базата на ИНТЕРАГРИ в Русе е сертифицирана с най-висока степен Premium по програма за качество на обслужване TOP PARTNER на NEW HOLLAND. Тази програма гарантира висок стандарт на всички нива на обслужване в базите на официалния вносител и е гаранция за добре направена инвестиция. Изискванията, които се покриват, включват набор от стандартизирани работни процеси и правила на организация, задължително оборудване, маркетингови дейности, търговия  и т.н. При посещението си в ИНТЕРАГРИ Русе, учениците са видели от първо лице как изглежда и работи една търговско-сервизна организация, отговаряща на най-високите критерии за обслужване на световно ниво.

inter-agri-ruse1

„Земеделието е един от секторите, в които иновациите все още не се използват в пълен капацитет. Новите, по-производителни и икономични машини ще направят сектора по-рентабилен и независим. Ние вярваме, че въвеждането на повече нови технологии ще направи сектора и по-привлекателен и за младите хора, които са бъдещето. С цел да развиваме и дадем шанс за просперитет на младите хора в България, нашата социална ангажираност е насочена към развитие на техния потенциал, чрез съвместна работа с университети и специализирани училища, техникуми в страната. Развиваме и стажантска програма, която дава шанс на младите специалисти в сектора да развият и надградят своите знания и умения на практика.“, споделя г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

inter-agri-ruse-2

Професионална агротехническа гимназия „Н. Й. Вапцаров“ в гр. Бяла Слатина е едно от най-старите професионални училища в България, открито през 1923 г. лично от министър-председателя Александър Стамболийски. През 2023 г. Гимназията чества 100 години от основаването си. Училището разполага с впечатляваща база за провеждане на теоретични практически занятия, напълно реновирано, от 2020 г. в Училището е открит и високотехнологичен  СТЕМ център, уникален по своя капацитет и иновативно оборудване, на разположение на обучаващите се са 6 мултимедийни зали с 3D принтери и оборудване за създаване на добавена виртуална реалност.

inter-agri-ruse-3

Регионът на Бяла Слатина разполага с едно от най-големите землища в страната с богато разнообразие от отглеждани култури, затова  ориентирана към предлагане на цялостни решения за земеделието, ИНТЕРАГРИ България планира дългосрочно партньорство с Професионалната агротехническа гимназия, в основата на което стои обмяна на know-how с цел сближаване на бизнеса и образованието.

inter-agri-ruse-4

ИНТЕРАГРИ България е един от водещите доставчици на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги с изградена мрежа от 11 търговско-сервизни комплекси в цялата страна. Компанията е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната. Компанията представлява още добре познати премиум марки марки за прикачен инвентар: Kinze, Bednar, Clemens, MacDon, Brantner, Kongskilde и др., с което доказва стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти.

Повече информация на 0700 46 666, interagri.bg и социалните мрежи на ИНТЕРАГРИ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.