1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. FPT Industrial Engine е дизеловият двигател на 2014 г.

FPT Industrial Engine е дизеловият двигател на 2014 г.

Cursor 16 доставя високоефективна производителност в малък пакет

Към продуктовата гама на New Holland Agriculture скоро ще се включи и изключително ефективният двигател Cursor 16, който спечели наградата „Diesel of the Year® 2014“ от списание Diesel. Разработено от дъщерната компания FPT Industrial, новият 16-литров 6-цилиндров двигател получи тази престижна награда като признание за неговото технологично превъзходство.

Фабио Бутури, главен редактор на списание Diesel, обобщи това, с което се откроява този нов двигател: „Наградата „Diesel of the Year® 2014“ се дава за техническите иновации и дизайн, с FPT Industrial Cursor 16 прави постигането на дадена цел по възможно най-лесния начин: 16-литровият двигател доставя 18-литрова мощност в 13-литров пакет.“

Cursor 16 превъзхожда в управлението на захранването, ефективността на изгаряне и ниския разход на гориво, което води до по-ниска обща цена за клиента. За да направите това, тя използва патентованата селективна каталитична редукция High Efficiency FPT Industrial (Hi-ESCR) технология, която е била изследвана, проектирана и разработена, за да се удовлетворят изискванията на последния Stage IV/Tier 4 и регламента за емисиите Euro VI.

        ftp_cursor16_award_2014_03_1_448

Cursor 16 доставя тази мощна и ефективна производителност в компактен пакет, който предлага най-доброто за класа си съотношение мощност-тегло, въпреки че е един от най-компактните двигатели в гамата си.

Карло Ламбро, бранд президентът на New Holland Agriculture, заяви: „Клиентите на New Holland получават пълната полза от нас като специалист в производството на двигатели като FPT Industrial. Нашата дъщерна компания е разработила иновации и технологии, които са променили промишлеността и с Cursor 16 клиентите ни отново ще се насладят на най-добрите показатели по отношение на производителността и икономичността, когато се въведе в най-новите модели.“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.