Интерагри България организира майсторски курс за оператори на комбайн New Holland със сертификат Harvest Master

В края на курса всеки участник ще може свободно да оперира с комбайн New Holland

Интерагри България организира курс за оператори на комбайни, като успешно завършилите ще получат сертификат Harvest Master, придобивайки най-висока квалификация и практически умения, преподадени от най-добрите инженери и практици, обучени от New Holland. Първите две дати за курса ще бъдат проведени в два от сертифицираните ни по програмата за качество на обслужването Top Partner търговско-сервизни комплекси в градовете Русе на 28 – 29 април 2020 г. и Стара Загора на 19 – 20 май 2020 г.

Курсът на обучение включва основни положения в ежедневната работа с комбайна, калибровки, поддръжка и настройки; Сервизиране на машината; Настройки за най-висока производителност, чисто прибиране, минимални загуби; Настройки на хедер; Наклонена камера; Овършаване и сепариране; Почистваща система; Сечка; Кабина и управление; IntelliView; SmartSteer; IntelliSteer; ACS; IntelliCruise; Cruise Control; Intellisensе; Как и защо се ползва kill stall. В края на курса всеки участник ще може свободно да оперира с комбайн New Holland, т.че да постигне максимална ефективност и висока производителност.

Курсът ще бъде проведен целодневно в 2 дни, с нощувка, храна и пълен комплект обучителни материали, включени в цената от 350 лв. За записване и въпроси, свързани с обучението можете да се обръщате към Силвия Божинова, тел. 0877 76 46 47, e-mail: silviya.bozhinova@interagribg.com

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.