1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота България награди дилърите си с най-големи продажби през 2016 г.

Кубота България награди дилърите си с най-големи продажби през 2016 г.

На годишна техническа среща в Хисаря бяха представени новости при тракторите и прикачния инвентар

Дилърите на Кубота България, които са реализирали най-много продажби у нас за 2016 г., получиха награди по време на техническа среща в гр. Хисаря.

На първо място по продажби на трактори е фирма Агритрейд БГ – Русе. „Това, че постигнахме най-добри продажби за 2016 г., е плод на общата работа на мен и на колегите от търговския отдел, както и на колегите ни от сервиза и не без помощта на колегите от Кубота България. Помага ни както постоянството, така и качеството на машините Kubota“, заяви Цветелин Цонев, управител и съсобственик на Агритрейд БГ– Русе.

На годишната техническа среща беше отчетено, че през 2016 г. тракторите Kubota са достигнали отново трето място по продажби у нас. Най-големият ни успех е в България, където постигнахме 11% пазарен дял. И затова трябва да кажем: Благодарим ви Кубота България“, подчерта Радим Кубек, регионален мениджър по продажбите в Кубота Германия.

На първо място по продажби на прикачен инвентар за 2016 г. е фирма Агропът 2011 – Добрич. „Тракторите Kubota проправиха път за инвентара Kubota, който навлезе у нас през миналата година. Това не е прагът на нашите възможности, можем много повече. Амбициите ни за 2017 г. са да бъдем номер едно и за трактори, и за прикачен инвентар“, Михаил Раев, търговски директор на Агропът 2011 Добрич.

На годишната техническа среща в гр. Хисаря бяха представени новите серии трактори на Кубота М5001 и MGX III, както и новости при пръскачките, торачките, сеялките и култиваторите с марката Kubota. Новите модели ще бъдат показани на предстоящото изложение БАТА АГРО през месец май.

Автор: Светла Стефанова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.