1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Лозарят Петьо Петров: Специализираният трактор Кубота М5091N – 93 к.с. е удобна машина, която не бих заменил с друга

Лозарят Петьо Петров: Специализираният трактор Кубота М5091N – 93 к.с. е удобна машина, която не бих заменил с друга

Тракторите Кубота са с 5-годишна пълна гаранция, включени 3 безплатни обслужвания, възможност за закупуване с кредит с 0% лихва или изгоден лизинг с 1% лихва

Марката Кубота е много популярна и предпочитана от фермерите от Северозападна България. „Явно земеделците са осъзнали, че с 5-годишната пълна гаранция, конкурентните цени и трите безплатни обслужвания на техниката пестят ресурс и време“, уточни Атанас Атанасов, управител на фирма Агро КГ, дилър на Кубота България, оперираща в района на Видин, Монтана и Враца.

 

Kubota

Един от иновативните земеделци, който е инвестирал в специализиран трактор Кубота от серията М5001N, е Петьо Петров от Ново село. Избраният от него модел е Кубота М5091N, с мощност 93 к.с., за да обслужва многобройните му декари с лозови масиви.

 

„Доволен съм от обработките, които извършва тракторът. Производителна качествена и маневрена машина. Идеално пасва на тесните междуредия. Удобен и комфортен е и за оператора, който работи с него. Той оправда очакванията ни, лесен е за управление и отговаря най-вече на мощността си. Лесен е за поддръжка. Това е една оправдана инвестиция, а ние имаме нужда от още трактори, които да работят в лозята ни и мислим да заложим отново на марката Кубота, която е много добра. Тракторът си заслужава цената“, каза земеделецът.

 

kubota

 „Гаранцията, която Кубота дава за тракторите, е добра опция, защото и други фирми дават гаранция, но при тях всичко се заплаща, а Кубота поема всичко. Това е по-различното“, уточни Атанасов.

„С пълната гаранция от 5 години Кубота дава сигурност на клиента, че през този период при евентуален проблем той ще бъде отстранен своевременно. А след като производителят дава такава голяма гаранция, това означава, че той е сигурен, че тракторите са надеждни и не излизат от строя. Ние, като дилър, се стремим да отреагираме по най-бързия начин за обслужване на машините, затова и хората са изключително доволни да работят с нова техника“, подчерта специалистът Милен Георгиев, търговски представител в Агро КГ.

 

 

  

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.