1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Най-големите изненади и атрактивни предложения на БАТА АГРО - единствено от ИНТЕРАГРИ България

Най-големите изненади и атрактивни предложения на БАТА АГРО - единствено от ИНТЕРАГРИ България

На сектор 15 ви очакват световни премиери от NEW HOLLAND, най-доброто от лидерите KINZE и Gregoire-Besson

ИНТЕРАГРИ България представя бъдещето на земеделската техника и обслужване. Единственият официален вносител на NEW HOLLAND у нас отново ще демонстрира безспорната си лидерска позиция с предпремиерното представяне на още една емблематична серия. В световен мащаб новите трактори NEW HOLLAND Т5 ще се предлагат чак в края на тази година. ИНТЕРАГРИ обаче ще ги представи ексклузивно на своите клиенти още тази есен, на БАТА АГРО.

Новите модели Т5 отговарят на Tier 4B стандарта за вредни емисии и включат множество нови функции за подобряване на комфорта, ефективността и производителността. Те са разработени, за да отговорят на динамично променящите се нужди на земеделските производители с по-малки по обем стопанства и животновъдите. Със своите параметри и функционалност серията е идеално решение за смесено фермерство и всички, които се нуждаят от по-пъргав трактор в средния мощностен сегмент.
Сред основните преимущества на новите Т5 са:

• До 24% по-голям резерв на въртящ момент с новите двигатели Tier 4B
• Най-добрият в своя клас преден мост с активно окачване Terraglide™
• Усилена 3-точкова навесна система с повишена товароподемност
• Нов Heavy Duty преден мост, позволяващ използването на гуми до 28“

На сектор 15 ще ви посрещне най-доброто от богатата гама трактори и прибираща техника на NEW HOLLAND, високопрецизните редови сеялки KINZE, ненадминатата почвообработваща техника Gregoire-Besson и надеждните италиански пръскачки AgroJet.

Елате, за да видите изцяло новата серия трактори Те 7. Истински бойци с оптимизирано съотношение тегло-мощност в диапазона от 140 до 313 к.с., с повишена товароподемност до 10 463 кг, за моделите от Те 7.230 до Те 7.270 и внушителните 11 058 кг за Heavy Duty моделите – Те 7.290 и Те 7.315. Всичко това и още много екстри и разширени функции в луксозната опаковка на изцяло нов, дързък дизайн, придружен от царски комфорт за работа на полето, какъвто не сте виждали…

Изберете сега своя нов трактор или комбайн и спечелете много допълнителни бонуси, валидни единствено на БАТА АГРО. Заповядайте на сектор 15. Вижте световните премиери и се възползвайте от  най-добрите цени и условия, предлагани единствено от официалния вносител ИНТЕРАГРИ България. Очакват ви много изненади.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.